Ne može bez nje: Evo kakvu poruku ima Gastoz za Zoricu!

Izvor: Svet, 15.Maj.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može bez nje: Evo kakvu poruku ima Gastoz za Zoricu!

Da ljubav Gastoza i Zorice Dukić ne prolazi, Marinković dokazuje iz dana u dan. Postavljanje pitanja majci, da li se čuje sa Zoricom, strah šta će Dukićevas reći na njegov poljubac sa Dalilom, poruke koje joj šalje oblačenjem, jasan su pokazatelj da se Marinković ozbiljno “zagrejao” za Dukićevu bez obzira što su razdvojeni.
Tako je bilo i ovoga nedeljnog popodneva. Dok su učesnici uživali u bogatom ručku i dobroj muzici, Gastoz je mislio na svoju dragu. Tako je u jednom momentu skočio sa stolice i poručio bendu pesmu samo za Zoricu.
Pevajte mi: Volim, volim da te volim! Samo za Zoricu od mene“, rekao je Marinković.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ne može bez nje: Evo kakvu poruku ima Gastoz za Zoricu!

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2016

Da ljubav Gastoza i Zorice Dukić ne prolazi, Marinković dokazuje iz dana u dan. Postavljanje pitanja majci, da li se čuje sa Zoricom, strah šta će Dukićevas reći na njegov poljubac sa Dalilom, poruke koje joj šalje oblačenjem, jasan su pokazatelj da se Marinković ozbiljno “zagrejao” za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.