Ne mogu jedno bez drugog: Bivša “Modelsica” se pomirila sa suprugom?!

Izvor: Svet, 10.Sep.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne mogu jedno bez drugog: Bivša “Modelsica” se pomirila sa suprugom?!

Bivša narodna poslanica Nevena Adžemović pomirila se sa Srđanom Adžemovićem pre mesec dana kada je njemu bilo teško zbog hapšenja i sada ponovo žive zajedno.
Nakon što je Srđan proveo noć u pritvoru kada su ga 11. abgusta uhapsili zbog nelegalnog posedovanja oružja, bivša “Modelsica” je zaboravila na sve razmerice koje su nekada imali.
Iako su se venčali, zatim tri godine kasnije razveli, pa ponovo počeli da zajednički život Nevena i Srđan pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << meseci, po ko zna koji put stavili su tačku na vezu, a Nevena je sa njihovim sinom Rastkom (7) napustila zajednički dom. Ipak, kako stara ljubav zaborava nema, nove životne okolnosti su ih ponovo spojile.
“Oni jednostavno ne mogu jedno bez drugog i samo je jedan susret bio dovoljan da shvate da nema vremena za gubljenje. Pomirili su se, a Nevena se isto veče vratila u njihov dom na Zvezdari”, rekao je izvor blizak javnosti.
Srđan je u međuvremenu renovirao kuću i opremio kućnu teretanu novim spravama kako bi njegova draga imala gde da trenira, a kako Nevena vežba više sati dnevno, inovacije su je oduševile.
Podsetimo, Nevena i Srđan su zajedno, ruku pod ruku, odveli njihovog sina u školu 1. septembra kako bi mu ulepšali prvi školski dan.
Ni Nevena ni Srđan nisu hteli da komentarišu svoj privatan život.
“Ne bih da komentarišem bilo šta što je u vezi sa mojim privatnim životom, o tome više ne želim da pričam”, rekla je bivša misica, a i Srđan je slično odreagovao: “To je moja privatna stvar, ne želim da pričam.”

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša "Modelsica" se pomirila sa suprugom

Izvor: Mondo, 10.Sep.2014

Nevena Adžemović se navodno pomirila se sa Srđanom Adžemovićem, kojeg je ostavila krajem juna. Tabloidi pišu da ne mogu jedan bez drugog...Foto: YouTube..Iako se često svađaju i mire, očigledno da je Nevena odlučila da "spusti" loptu i vrati se svom bivšem suprugu, koji je proveo noć u pritvoru,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.