Ne mogu da kažem za Draganu da je legendarna JK stigla u Arenu, pokazala NIKAD KRAĆU suknju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:39

"Ne mogu da kažem za Draganu da je legendarna" JK stigla u Arenu, pokazala NIKAD KRAĆU suknju (FOTO)

Ove reči od Jece niko nije očekivao!

Ono što niko nije, i verovatno više nikada i neće, uspelo je Dragani Mirković. Gaga na turneji beleži četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomaže ljudima kojima je to najpotrebnije. Jedna je Gaga - turneja je humanitarnog karaktera.

Jelena Karleuša došla je u Štark Arenu da podrži koncert.

Karli se pojavila u nikad boljem izdanju. Crna uska haljinica, štikle "bracike", stejtment >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakit koji smo već imali prilike da vidimo, preslatka klač torbica i savršeni uvojci na Jeleninom prezgodnom telu doneli su dašak Milana u Beograd.

- Ovo nije moglo da prođe bez mene. Čule smo se, naravno. Dragana je moj veliki prijatelj, decenijski u svim bitnim i lepim i teškim situacijama, Dragana je bila osoba koja je tu za mene. Dragana ima toliko hitova, da ne znam odakle da počnem i da pevam i da se smejem i da plačem... U svakom slučaju da uživam. Prošli put sam bila na njenom koncertu isto ovde u Areni i ona je neprestano 3 sata pevala. Tačnije, publika je pevala, ona je samo započinjala pesme. Toliko legendarnih hitova! Sa druge strane, ne mogu da kažem za Draganu da je legendarna, jer to mi zvuči kao da je otišla u legendu. Zvuči kao da pričamo o nekoj starijoj osobi, a Dragana je sve samo ne neko ko je starija osoba i po izgledu i po duhu i po energiji. Mislim da prave vrednosti, pravi pevači, koji imaju ogromne hitove, nikad ne odlaze i uvek su aktuelni - rekla je Karleuša pred kamerama portala Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.