Ne ispiraj svoja usta sa mnom, muka mi je od mafijaša... Bivši zadrugar URNISAO Cara - zadao NIZAK UDARAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 18:15

"Ne ispiraj svoja usta sa mnom, muka mi je od mafijaša..." Bivši zadrugar URNISAO Cara - zadao NIZAK UDARAC

Započeo rat bivših rijaliti takmičara.

Filip Car aktivan je na Tiktoku i svakodnevno igra mečeve i na taj način zarađuje novac. Njegovi pratioci vole  njegovu iskrenost i što bez dlake na jeziku iznese svoje mišljenje. Često se na meti napada nađu bivši i aktuelni učesnici rijalitija.

Bivši zadrugar, Nenad Lazić Neca, se iznervirao jer ga je Filip negativno komentarisao, pa je rešio da mu odgovori putem društvenih mreža.

- A Filipu smr*du >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji na tiktoku pljuje zadrugare i pati što nije unutra, neka se mane mene u kompletu. Niti ga diram, niti ga spominjem. Nema potrebe da svoja usr*na usta ispire sa mnom. Školujem se, imam svoj život. Ne komentarišem promiskuitete, ali ko budem krenuo, neće im biti dobro. Muka mi je više od mafijaša i nasilnika na društvenim mrežama i televiziji. Žao mi je Fićko što ne možeš u "Zadrugu" jer ćeš postati otac, pa moraš da ispraviš sliku o sebi. Uleteo bi da se nisi zeznuo. Aleksandri sve najbolje - napisao je Neca na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.