Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete Tara objavila SKANDALOZNU PREPISKU sa Danilom nakon RASKIDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 12:57

"Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete" Tara objavila SKANDALOZNU PREPISKU sa Danilom nakon RASKIDA

Poručio joj je da zaboravi na njega.
Bivša zadrugarka Tara Simov je sredinom prošle godine sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem dobila sina. Međutim, njihova veza je već duže vreme na "klimavim nogama" i oni su više puta raskidali.
Tara je sinoć objavila na društvenim mrežama da se razišla sa Danilom.
- Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje. Molim vas za razumevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala - napisala je Tara Simov na Instagramu.
Međutim, Tara se tu nije zaustavila,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) "NE DOZVOLJAVA MI DA UĐEM U STAN GDE MI JE DETE" Tara Simov objavila šok prepisku sa Danilom nakon RASKIDA: "Prekini da me zlostavljaš..."

Izvor: Blic, 24.Mar.2024

Rijaliti učesnica Tara Simov i Danilo Raičević ponovo su raskinuli, a ona je na svom Instagramu objavila prepisku sa njim koja je mnoge šokirala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.