Ne diraj mi mamu: Urnebesna komedija na RTS-u! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne diraj mi mamu: Urnebesna komedija na RTS-u! (VIDEO)

"Ne diraj mi mamu" urnebesna komedija na RTS-u od ponedeljka, 17. decembra, radnim danima od 22 časa. Ova humoristička serija produkcijske kuće "Fist" imaće deset epizoda.

Budimir Ćorović i Zlatko Sljepčević su partneri advokati. Budimir je bio oženjen Zlatkovom pokojnom sestrom. Nakon što je ostao udovac, sa Budimirom u stanu ostala je da živi njegova tašta Dika, dakle Zlatkova mama. Igrom slučaja, Zlatko ostaje bez stana i tako se formira nefunkcionalna porodica u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jednom stanu: sin, zet i tašta, odnosno - mama.

Mesto okupljanja likova iz serije "Ne diraj mi mamu" je kafana Paragraf 42. Kafana se nalazi preko puta zgrade Suda i mesto je gde se rešavaju zakulisne pravno-sudske igre, ali je to i pozicija raspleta raznih porodičnih problema.

Uloge: Branko Đurić kao Zlatko Sljepčević, Rene Bitorajac kao Budimir Ćorović, Jasna Diklić kao Dika Sljepčević, Anđelka Prpić kao Dunja Sunovratilo, Emir Hadžihafizbegović kao Ivan Galijatović, Admir Glamočak kao Kerim, Dragan Marinković kao Dževad Bukva, Željko Duvnjak kao Simo Šesto, Branko Janković kao Gedora, Robert Krajinović kao Puška, Saša Krmpotić kao Fifa, Haris Burina kao Sabrija, Nermin Omić kao Mandar, Alisa Brkić kao Mija Ćorović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.