Ne biraju mesto: Pršte poljupci kod Prijovićke i Filipa! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne biraju mesto: Pršte poljupci kod Prijovićke i Filipa! (foto)

Iako su mnogi sumnjali da njhova veza neće potrajati, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svakodnevno potvrđuju da njihova ljubav i dalje cveta.

Njih dvoje su bili na odmoru u Crnoj Gori, a kako je došlo vreme da se vrate svojim obavezama, pevačica je objavila fotografiju na kojoj se njih svoje ljube na aerodnomu u Podgorici.

I to nije prvi put da Aleksandra svoje uživaju i poljupce sa Filipom objavljuje na društvenim mrežama.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović blokirala šetalište u Budvi, a ono što je Filip uradio je ODUŠEVILO SVAKOGA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su par koji poslednjih meseci privlači veliku pažnju šta god da objavi ili uradi, međutim, izgleda kao da njihovoj sreći ništa ne može stati na put...Par je nedavno boravio u Crnoj Gori zbog Aleksandrinih angažmana, a najtraženija zvezda "Granda" je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.