Nažalost... nisu izgledali isto Svedočenje Sare Jovanović o udvaračima: Evo šta se događa u noćima nastupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nažalost... nisu izgledali isto" Svedočenje Sare Jovanović o udvaračima: Evo šta se događa u noćima nastupa

Pevački posao je naizgled glamurozan, ali...

Sara Jovanović priznaje da je, poput mnogih koleginica pevačica, i sama doživljavala razne neprijatne situacije, te je tako i naučila kako sa njima da se nosi. Ipak, nepoželjni flert smatra delom svog posla, jer on "podrazumeva nenormalnu količinu predrasuda".

- Nažalost... Pokušaji flerta nikada nisu izgledali isto, ali ako vidim nešto što mi je degute - vrlo brzo to dam do znanja i ne dozvoljavam da nastavi dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ispričala je mlada pevačica.

Niko mu godinama nije verovao da ima devojku: Sad gledaju ovo i ne veruju! (FOTO)

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Oct 11, 2018 at 8:38am PDT

S druge strane, priznaje da zapravo nikada nije "igrala na seksepil".

- Volim da moj spot ima i koregorafiju, a to podrazumeva seksepil i koketiranje, u zavisnosti od koneksta. Uvek gledam da imam meru i da ne bude previše toga. Pogotovo na početku moje muzičke priče, gde me ljudi upoznaju. Ne bih volela da pomisle da sam tu iz nekih drugih, pogrešnih razloga - kaže ona.

Vlada Mandić dobio ČETVRTO dete: Pogledajte KOJE IME je izabrao za SINA

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Nov 1, 2018 at 7:52am PDT

Do sada, Sara Jo imala je prilike da se oproba na daskama koje život znače. Sada, otišla je korak dalje te se priključila "Sinđelićima".

- Radim sa Draganom Mićalović i Lukom Raco. Mnogo su mi pomogli da se opustim u tom formatu. Oboje su neverovatno šarmantni i prijatni - otrkila je Sara.

SREĆNE VESTI U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena nije mogla da prećuti, pa OBJAVILA ovo! Čestitamo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.