Nažalost... IZGUBIO JE NJU: Bivši učesnik Zadruge Tomislav Panić obelodanio tužnu istinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nažalost... IZGUBIO JE NJU: Bivši učesnik Zadruge Tomislav Panić obelodanio tužnu istinu (FOTO)

Zaista ju je voleo

Panić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", tokom boravka u Beloj kući osvojio je srce Mine Vrbaški, sa kojom je imao kratku ljubavnu romansu. On je ovu zadrugarku opčinio svojom slatkorečivošću i pružanjem pažnje koja joj je u tom trenutku bila potrebna.

Po izlasku iz rijalitija njih dvoje su prekinuli svaki vid komunikacije, nestale su simpatije, a Mina je blagovremeno za portal Pink.rs izjavila da je zažalila što je sa njim bila u vezi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
BIVŠA UČESNICA ZADRUGE TRUDNA - Omiljena zadrugarka će postati MAJKA! ČESTITAMO!

Teodora pokazala stan - a NIJE SKLONILA OVO! O ne! Zaboravila sam! Pokušala da sakrije - PREKASNO! (VIDEO)

Nakon ovoga Toma nije uspeo da nađe svoju srodnu dušu, a putem svog Instagram naloga objavio je stori koji svedoči da je nesrećno zaljubljen.

NAPUSTILA SRBIJU! Teodora donela konačnu ODLUKU pa mnoge RAZOČARALA - "Nemam više snage..." (FOTO)

- Ako ste ikada izgubili onog koga ste zaista voleli, onda se verovatno i ne plašite da nastavite samu u bilo kom trenutku... - napisao je Toma na svom Instagram storiju i potpisao sebe kao autora ove rečenice.

OSTALA BEZ LUNE - Anabela DIRLJIVOM PORUKOM naterala suze na oči...MEZIMICA MAMINA! (FOTO)

Da li je Toma ovu poruku uputio svim svojim pratiocima koji imaju probleme u ljubavi i koja je to njemu devojka slomila srce ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRMA LEVO-DESNO: Kijin SEKSI snimak u bikiniju, a grudi... UH, ogromne! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018

Vrela...Kristina Kija Kockar nakon pobede u rijalitiju "Zadruga" nastavlja da niže poslovne uspehe. Početak njene pevačke karijere naišao je na odličan odziv kod publike, koja je željna da sazna sve informacije o nekadašnjoj stjuardesi iz Zrenjanina...Ona im u tome delimično pomaže - revnosno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA! Učesnica Parova TRUDNA sa finalistom Zadruge - ČESTITAMO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2018, 08:21

Veliko iznenađenje!..Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Bane Čolak je odmah po napuštanju ovog velelepnog izdanja našao svoju srodnu dušu. Naime, njegovo srce je osvojila Sarajevka Zerina Hećo, učesnica rijalitija "Parovi", koju je, kako je ona izjavila, dugo jurio...Njih dvoje svojim objavama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.