Navalila, pa ne pušta: Čak su i kolege crvenele zbog previše slobodnog ponašanja Hajdi Klum

Izvor: Prva.rs, 13.Jan.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navalila, pa ne pušta: Čak su i kolege crvenele zbog previše slobodnog ponašanja Hajdi Klum

Na dodeli Zlatnih globusa održanoj u Los Anđelesu pre nekoliko dana, pojavila se Hajdi Klum u pratnji svog 17 godina mlađeg verenika Toma Kauliza. Par je međutim preterao sa svojim neprimereno slobodnim ponašanjem zbog čega su ih kolege predvođene Antonijem Banderasom izbegavale.
Supermodel Hajdi Klum poslednjih meseci itekako daje do znanja da je zaljubljenija nego ikad. Da je ponovno sreću pronašla u ljubavi sa 17 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulizom svima je pokazala i na ovogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dodelama nagrada Zlatni globus i In Style nagradama, a u jednom trenutku emocije i strast toliko su je ponele da je kolegama prekipelo.

Prema rečima učesnika, Klum i Kauliz su se toliko strastveno ljubili sve vreme, a dozu neukusa među prvima je primetio španski glumac Antonio Banderas.
Slavni 58-godišnjak čak je otišao toliko daleko da je na zabavi nakon dodele nagrada očigledno izbegavao Hajdi i njenog verenika.
Banderas je, prema pisanjima stranih medija,rekao da se osećao kao da je na "striptiz zabavi".
Nemačka manekenka je za Božić objavila veridbu s mlađanim muzičarem, a na komentare da joj je izabranik premlad reagovala je ovako: "Još uvek verujem u brak i ljubav iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro telo. Moj verenik je mnogo mlađi od mene, ali meni to ne smeta. Treba da bude srećan i manje da se brine jer se od toga dobijaju bore".
Izvor: superzena.b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.