Naučno dokazano! Muškarci koji imaju punačke žene su srećniji!

Izvor: Svet plus, 01.Apr.2020, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučno dokazano! Muškarci koji imaju punačke žene su srećniji!

Naučno je dokazano da muškarci koji imaju punačke žene, srećniji su od onih koji su izabrali mršavice. Iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanje je pokazalo kako je naposletku to najmanje bitna stavka.

Naučnici sa Univerziteta National Autonomous u Meksiku sproveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žena muškarce čini sretnijim i došli su do više nego zanimljivih rezultata.

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << istraživanje je pokazalo kako je naposletku to najmanje bitna stavka.

 Izolacija i nesanica! Isprobajte ovaj trik!

Istraživanje je pokazalo kako su muškarci koji imaju punašnije izabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punašnije žene češće se smeju od muškaraca s mršavim suprugama i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezervisanije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utiče i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima, a prenosi portal Lek i priroda.

Dodaju i kako punašnije žene lakše rešavaju probleme i konflikte u vezama.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.