Naterali je saradnici: Pevačica se ne snalazi u seksi garderobi!

Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naterali je saradnici: Pevačica se ne snalazi u seksi garderobi!

Pevačica Tanja Savić nedavno je promenila svoj izgled za potrebe snimanja spota za duetsku pesmu sa Darkom Lazićem, ali i zbog novog CD-a koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. Mnogi su posle ove promene prokomentarisali da je Tanja pokazala drugu stranu i da itekako ume da bude seksi.

“Nikad u životu se nisam ovako oblačila, krivi su moji saradnici za to. Da se ja lično pitam, bilo bi to drugačije mnogo. Za spot može, a za ubuduće, videćemo”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rekla je Tanja za emisiju “Exkluziv”. Izgleda da je Tanja previse skromna i da ne zna da se nosi sa komplimentima.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milica Todorović: Rekli su mi da od sad u spotovima uvek budem gola!

Izvor: Scandal.rs, 13.Sep.2014, 13:29

Pevačica Milica Todorović nedavno je snimila spot za pesmu “Moje zlato” koju je snimila sa MC Yankoom, u kome izgleda mnogo atraktivnije nego u prethodnim video izdanjima. Do izražaja su došle Miličine duge noge, kao i savršeno zategnuta pozadina. Na pitanje novinara “Pulsa” da li to ona...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.