Nataša plaća seki bahanalije

Izvor: Kurir, 09.Maj.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša plaća seki bahanalije

Bekvalčeva vodi Kristinu na sedmodnevno krstarenje luksuznim kruzerom „Liberti ov si“ od Majamija do Meksika

Sestrinski, nema šta!

Nataša Bekvalac
vodi svoju mlađu sestru Kristinu na krstarenje luksuznim kruzerom, a finalno odredište biće im Meksiko, kaže za Kurir izbor blizak pop pevačici.

Njih dve će put Amerike krenuti nakon što jednu sedmicu provedu na Ibici, a iz Majamija će zaploviti prema Meksiku, i to prestižnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brodom „Liberti ov si“, među turistima poznatijim kao „bahanalije kruz“. Na brodu se toče isključivo najskuplja alkoholna pića i sveže ceđeni sokovi, a hrana za putnike priprema se od najkvalitetnijih sastojaka.

Goste animiraju najbolji svetski animatori, a pored noćnih barova, koji nude muški i ženski striptiz, spa-kompleks čine dva dela, od kojih je jedan namenjen nudistima. Najjeftinija noć provedena u donjoj palubi kruzera košta oko hiljadu dolara po osobi, dok su luksuzne kabine i do deset puta skuplje.

Nata i Kristina će na kruzeru provesti sedam dana, nakon čega će odmor nastaviti na kopnu. Pozvali smo sestre Bekvalac, ali one nisu želele da komentarišu naša saznanja, uz opasku da će u svakom slučaju otići negde daleko od očiju paparaca.

E pa, videćemo.

(D. D.)

zoom

zoom

Šta se nudi na kruzeru

- Na brodu se toče isključivo najskuplja pića

- Piju se samo sveže ceđeni sokovi

- Noćni barovi nude muški i ženski striptiz

- Spa-kompleks čine dva dela, od kojih je jedan namenjen nudistima

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.