Nataša Vukoje: Emotivnu krizu posle razvoda prebrodila sam zahvaljujući rekonekciji!

Izvor: Svet, 14.Nov.2014, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Vukoje: Emotivnu krizu posle razvoda prebrodila sam zahvaljujući rekonekciji!

Nekadašnja košarkašica i manekenka Nataša Vukoje, koja je veliki uspeh postigla i u sportu i u svetu mode, svoju pravu misiju i potpunu poslovnu ispunjenost otkrila je tek pre tri godine kada je postala praktičar rekonekcije. Na ovakav korak odlučila se posle razvoda od bivšeg supruga Aleksandra Jugovića, sa kojim ima četvorogodišnju kćerku Đurđu. Dok je prolazila kroz emotivno težak period, na majčin nagovor odlučila je da se podvrgne tretmanima rekonekcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a boljitak koji je tom prilikom osetila “naterao” ju je da i sama počne da se bavi tim oblikom alternativnog lečenja, to jest isceliteljske tehnike kojom se poboljšava opšte stanje organizma. Posle edukacije koju je završila kod čuvenog Erika Perla, tridesetogodišnja Beograđanka postala je praktičar rekonekcije. Uz to radi i kao trener za lični razvoj i promoviše svoj program “Wake up”.
Pre dve godine osmislili ste program “Wake up”, o čemu je reč?
– “Wake up” je jedinstveni koncept u našoj zemlji čiji je cilj da se ljudi vrate sebi kroz niz različitih radionica i vežbi meditativnog karaktera. U današnje vreme život nas odvlači na različite strane i svi jurimo da završimo svoje obaveze, a nikada ne zastanemo i ne zapitamo se kako se osećamo, šta želimo i da li smo potisnuli neke naše emocije. Kroz ovaj program vraćamo se sebi da bismo sačuvali psihofizičko zdravlje.
Kako ste se zainteresovali za pozitivnu psihologiju?
- Kada se osvrnem i sagledam svoj život, uviđam da je bavljenje košarkom i manekenstvom, ali i sve ostalo što sam u životu radila, zapravo bio uvod za ovo čime se danas bavim. Ključni momenat dogodio se kada sam rodila kćerku Đurđu koja sada ima četiri godine.
Sada je vaše primarno zanimanje praktičar rekonekcije. Odakle interesovanje za taj oblik alternativnog lečenja?
– U periodu kada mi je bilo dosta teško u emotivnom smislu, posle mog razvoda, rekonekcija je za mene bila spas. Moja majka prvo se zainteresovala za taj oblik alternativnog lečenja, a onda mi je preporučila da i sama odem kod praktičara. Danas mogu da kažem da se moj život meri do rekonekcije i posle nje.
Ostatak intervjua pročitajte OVDE
Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.