Izvor: Poznati.info, 15.Mar.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Pavlović Stojčević

Nataša Pavlović Stojčević je srpska manekenka i voditeljka. Vodila je emisije “Telekviz”, “Da vas čujemo”, “Srećni telefoni”, “Hrabri ljudi”, “Šou snova”, “Plesom do snova” i “Fantastik šou”. Osim toga je kao manekenka radila u zemlji i inozemstvu, a u modnoj agenciji Select je bila modni koreograf.

Obrazovanje

Završila je studije turizma.

Privatni život

Rođena je 2.5.1975. godine u Zagrebu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sa 16 godina se preselila u Beograd. Nataši je odlazak iz Zagreba teško pao i kaže da je u tom periodu izgubila samopouzdanje. Svaki dan se budila s mislima kako će se sutra vratiti nazad, jer je njena porodica otišla iz Zagreba s mislima da će se za dve nedelje sve normalizovati.

Kad su roditelji primetili da se nikako ne može pomiriti s novonastalom situacijom, odlučili su da je nakon nepunih godinu dana života u Beogradu odvedu u Zagreb. To je bio jedini način da se suoči sa stvarnošću pa je nakon obilaska svojih omiljenih mesta shvatila da su se stvari promenile i da to više nije bio Zagreb iz njenog detinjstva. Po povratku je istinski počela voleti Beograd i kaže da joj se tada otvorio novi život.

Kao devojčica se bavila atletikom, ali je morala da odustane od toga je nije stizala ići i na atletiku i na ritmiku. Nakon ritmike je došao red na moderni ples, a njena grupa je dobro prolazila na takmičenjima. Plesali su uz provereno dobre hitove bendova Culture Club i Queen.

S obzirom da je odrastala u Zagrebu, i ona i brat su bili navijači Dinama, a od košarkaških klubova im je najdraža bila Cibona. Nataša je bila očarana Draženom Petrovićem koji je u to vreme bio idol svim devojčicama.

2001. godine se venčala s glumcem Markom Živićem, ali su se rastali nakon četiri godine braka. Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Nataša 2006. godine započinje vezu s televizijskim producentom Predragom Pavlovićem Bakijem, a 12.12.2008. godine su se venčali. Tri godine nakon venčanja su dobili sina Olega, a ubrzo nakon njegovog rođenja su hteli proširiti porodicu, ali to im nije uspevalo. Želja im se ispunila tek 2017. godine, kada je Nataša rodila još jednog sina.

Ona smatra da se u odnosu na prvo dete koje neko dobije formira odnos i prema ostaloj deci pa je tako ona zapažala samo dečake, dok joj devojčice nisu bile ni upola zanimljive. Čak je razmišljala hoće li znati kako postupati s devojčicom pa njenoj sreći nije bilo kraja kad je saznala da je i drugo dete koje očekuje dečak.

Posao

Nataša je karijeru započela kao manekenka. Na jednoj svadbi ju je zapazio fotograf Nebojša Babić i uspeo je nagovoriti da krene da se bavi modelingom. Osim iskustva na pariškim i londonskim pistama, bavila se i modnom koreografijom u agenciji Select i glumom u Hrvatskom narodnom pozorištu.

Satove glume je u Zagrebu pohađala kod rediteljke i profesorke Zvjezdane Ladike, a po dolasku u Beograd postaje deo dramske grupe Bate Miladinovića. Za ta iskustva kaže da su je učinila boljom osobom i savršeno pripremila za voditeljski posao.

Publika ju je upoznala kao voditeljku televizijske emisije “Srećni telefoni” na RTS-u, nakon čega je na BK televiziji vodila emisiju “Da vas čujemo”. Kasnije prelazi na Pink televiziju gde je prvo vodila “Telekviz”, a nakon toga je bila voditeljka šou programa “Plesom do snova”. 2012. godine je dala otkaz na Pink televiziji i nakon toga se neko vreme povukla s malih ekrana.

2016. godine se vraća kao autorika i voditeljka emisije “Praktična žena” na Prvoj TV, u kojoj gledaocima deli savete zasnovane na vlastitom iskustvu, a dovodi i zanimljive goste. Ideja o emisiji se dugo razvijala, a pošto je Nataša dugo bila u modnom svetu, prvo je krenula od saveta o lepoti i odevanju.

Kad je dobila dete s prijateljicama je počela razmjenjivati kulinarska iskustva i recepte pa se na kraju rodila ideja da emisija treba da obuhvata sve što se očekuje da jedna suvremena porodična žena zna. Gledanost emisije je prešla i njena vlastita očekivanja, a svidela se čak i muškarcima i deci.

Najveća dostignuća

Nataša je zahvaljujući manekenskom poslu dosta proputovala i upoznala različite kulture. Živela je u Francuskoj, Španiji, Japanu i Turskoj, a iz svih zemalja nosi dragocena iskustva.

2016. godine s emitovanjem kreće njena autorska emisija “Praktična žena”, koja je premašila sva očekivanja što se tiče gledanosti, a osim žena, emisiju vole pogledati i muškarci i deca.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.