Nataša Pavlović Stojčević Biografija

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Pavlović Stojčević Biografija

Nataša Pavlović (Stojčević) je rođena 2. maja 1975. godine u Zagrebu, a od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Po struci je turizmolog. Radila je kao manekenka u inostranstvu i našoj zemji, a sada radi i kao modni koreograf u modnoj agenciji Selekt. Bila je udata za glumca Marka Živića od koga se razvela, a zatim se ponovo udala, ovog puta za Predraga Pavlovića Bakija, producenta na TV Pinku. Imaju sina Olega. Presrećna je što >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je postala majka i izjavila je da joj je sin Oleg totalno promenio život. Na nacionalnoj televiziji vodila je šou program pod nazivom Srećni telefoni, zatim na BK televiziji je vodila emisiju Da vas čujemo, a na TV Pinku je vodila Telekviz, a posle toga je bila  u ulozi voditelja šou programa Plesom do snova.

Voditeljka Nataša Pavlović dala je otkaz televiziji Pink u maju 2012. godine. Razlog je, navodno, to što Danijeli Kovačević, teško oboleloj devojci za koju su njen prijatelj iz detinjstva i Milena Ćeranić pobedili u emisiji Plesom do snova, nije isplaćeno četiri miliona dinara. Pink je negirao da je razlaz s voditeljkom usledio zbog ove neisplaćene nagrade.

Nataša Pavlović Stojčević

Izvor i foto: Press

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.