Nataša Ninković o INTIMNOM ČINU SRODNIKA u Kalkanskim krugovima: Nikome to nije prijatno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 21:50

Nataša Ninković o INTIMNOM ČINU SRODNIKA u "Kalkanskim krugovima": "Nikome to nije prijatno..."

Glumica o izazovima na uspešnom projektu!

Ljubavne scene Nataše Ninković i Vojina Ćetkovića u seriji "Kalkanski krugovi" skrenule su pažnju mnogobrojne publike. Popularna glumica je dobra prijateljica sa svojim kolegom Vojinom i njegovom suprugom Slobodom Mićalović.

Ninkovićeva je sada otkrila da su joj ljubavne scene sa Vojinom lakše pale, jer su prijatelji sa klase.

- Nikome nije prijatno da radi ljubavne scene. Ali, o ovoj seriji smo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliku pomoć direktora fotografije Dušana Ivanovića i reditelja Milana Karadžića. Uz to, bila sam dodatno zaštićena od strane Vojina Ćetkovića. Veoma brzo smo i lako uradili sve te scene - rekla je Ninkovićeva.

Glumica se zapitala i zašto se toliko polemiše oko tih scena.

- Ako takve scene upotpunjuju i rade za odnos dvoje ljudi i potpomažu celoj priči, zašto vraćanje na njih. Nekada je mnogo teže napraviti ljubavnu čežnju, potrebu kroz neka druga sredstva koja nisu tako ekscplicitna ili odustati od nekoga - istakla je glumica.

Ninkovićka kaže da je oduševljena serijom “Kalkanski krugovi” i da je posle dve epizode preporučila svojim prijateljima da je odgledaju.

- Priča je dobro vođena, slikana i glumljena, pa se gledaocima, tako i meni, duboko uvukla. Ne možeš da dočekaš da vidiš šta će biti dalje. Ne volim sebe da gledam u društvu, jer to mi izaziva neprijatnost. Zato se trudim, što je i ovde bio slučaj, da je prvo pogledam nasamo – rekla je Nataša Ninković.

Podsetimo, u popularnom TV ostvarenju gledaoci postepeno saznaju da većina stanovnika sela Dol u kom je smeštena radnja serije ima isto poreklo, odnosno, da su plod incestuozne veze. Dejan, koga tumači, Ćetković i Vera, koju glumi Nataša, sluti se kroz tok "Kalkanskih krugova su srodnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.