Nataša Miljković progovorila o rastanku sa poznatim glumcem!

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Miljković progovorila o rastanku sa poznatim glumcem!

Voditeljka Nataša Miljković nedavno je progovorila o rastanku sa svojim nevenčanim suprugom Srđanom Timarovim, sa kojim ima sina Lazara i dodala da su ona i poznati glumac ostali u prijateljskim odnosima.

Nataša Miljković se razvela posle sedam godina braka!

Nataša Miljković za novi Story govori o raskidu u kakvim je odnosima s bivšim izabranikom, glumcem Srđanom Timarovim, s kojim je pre četiri godine dobila sina Lazara.

"Tačno je da više >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nismo zajedno, ali naš rastanak nije se desio preko noći, a ni juče ili pre mesec dana, već pre godinu. Srđan i ja ostali smo zbog sina u dobrim odnosima i sve je uredu, bez ikakvih skandala. Nema potrebe za preteranom dramom i, najiskrenije, ne bih više komentarisala naš razlaz jer ne želim tome da pridajem veliki značaj u medijima", izjavila je Nataša za Story.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.