Nataša Bekvalac konačno progovorila o vezi sa Lukom Lazukićem (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac konačno progovorila o vezi sa Lukom Lazukićem (VIDEO)

Posle brojnih pojavljivanja sa novim dečkom Lukom Lazukićem, Nataša Bekvalac konačno je nešto i rekla o svojoj novoj romansi.

Vidno raspoložena Nata je sijala od sreće na jednom popodnevnom nastupu u Beogradu, a kada smo konstatovali da je smršala imala je šta da kaže.

Printskrin: Telegraf

- Ne, samo je dobar kroj. (smeh) Nisam skromna, uvek treba da imate talenat da prekrijete svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mane i slikate ono što je dobro. Nije baš sve tako savršeno (smeh) - rekla nam je Nataša.

Uskoro će publici predstaviti i svoju novu pesmu, pa smo je pitali i kome je namenjena, s obzirom na to da su manje-više sve njene pesme nekome posvećene.

- Namenjena je meni, to je definitivno. To je pesma sa stavom, pesma gde se lično obraćam samoj sebi, gde pričam o sebi, tako da namenjena je svim ženama koje imaju petlju i koje su hrabre. Pesma je vrcava i negde dvosmislena, gledaće je ljudi raznim očima. I tačno po tome kako je neko gleda videćete kakav je čovek - objasnila je Bekvalčeva čiji je kum, Dragan Brajović Braja, radio novi album Aleksandre Prijović.

Foto: Instagram/bekvalceva

Zanimalo nas je da li ga je preslušala i kakvi su joj utisci.

- Nisam preslušala album iako bi profesionalno to svakako trebalo da uradim, ali ona je definitivno jako lep start imala i verujem da je ovo u tom kontinuitetu nastavljeno. Ima dobre saradnike, ne postoji nijedan razlog da to ne bude jako dobro - istakla je Nataša.

Kako nam je rekla, njen dom sada izgleda normalno, pun je ljubavi, a na prvo muško dete u porodici, sina njene sestre Kristine, još se nije navikla.

- Ne mogu još da ga prihvatim! (smeh) Nisam naviknuta, pa idem kao mačka oko slanine oko njega - sa osmehom je rekla Nata.

Printskrin: Telegraf

Za kraj, pitali smo je da nam prokomentariše ljubavni život, a odgovor je bio kratak i jasan:

- Sve je ful i sve je super!

Kompletan razgovor poslušajte u snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROGOVORILA Nataša Bekvalac o novom dečku i da li podržava Severinu u borbi za starateljstvo!

Izvor: Svet, 19.Jun.2017

Nataša Bekvalac nastupila je proteklog vikenda u jednom tržnom centru u Beogradu i tom prilikom razgovarala sa okupljenim novinarima.. Očekivano, najviše ih je zanimalo kako joj je u vezi sa beogradskim biznismenom Lukom Lazukićem.. “To je ozbiljno zadiranje u privatni život”, rekla je pop...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.