Natalija: Bivši dečko me je krvnički tukao!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija: Bivši dečko me je krvnički tukao!

Natalija Ibraimov, pevačica grupe "Trik FX", konačno je progovorila o tome kako ju je bivši dečko maltretirao šest godina. Ona otkriva da je bila zlostavljana i krvnički maltretirana, zbog čega je sva u modricama dolazila kući, sve dok se jednog dana nije poverila ocu.

- Doživela sam psihičko i fizičko zlostavljanje i od tada znam da sve potiče iz porodice. Kao devojka sam šest godina bila u vezi sa dečkom koji me je maltretirao. Dobijala sam neviđene batine i bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam sva plava. Morala sam da lažem svoje roditelje jer mi je otac bio toliko strog da i kada bih mu rekla šta mi se dogodilo, on bi me napao i rekao bi mi da lažem i da nisam normalna.

Mama i tata su bili opterećeni sobom i puno su radili. Nikada nisu imali dovoljno vremena da mogu da im se izjadam. To mi se dešavalo između moje 14. i 19. godine i poveravala sam se samo komšinici Kati i njenoj ćerki - priznala je Natalija.

Ona kaže da je tada pokušala sama da se izbori sa fizičkim nasiljem, koje je opravdavala prekomernom ljubavlju, dok ju je njegova majka molila da ne raskine.

- On je bio stariji od mene tri godine, a ja sam bila jako emotivna. Svaki put kada sam htela da raskinem, njegova majka me je zvala i molila da to ne činim uz obrazloženje da je on bolestan i da može ko zna šta da uradi ako prekinem kontakt, zbog čega sam ja odustajala. Mislila sam da će biti bolje i da me više neće tući - objasnila je pevačica, i dodala da tako razmišlja većina žrtava.

- Jedan dan sam utrčala uplakana u stan i zalupila vratima. Moji roditelji su bili u šoku, rekla sam im: "Spasite me ili me ubijte." Kada sam im ispričala šta sam sve prethodnih godina preživela, nisu mogli da veruju. Otac je tada otišao kod njega u stan i rekao mu: "Ako još jednom pozvoniš na naša vrata, ja ću ti doći glave." On je tada razbio celu zgradu, istrčao na ulicu i vrištao - istakla je ona, navodeći da i danas ima posledice zbog svega što je doživela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.