Nastavlja da izaziva: Starleta u novom provokativnom izdanju!

Izvor: Svet, 18.Avg.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja da izaziva: Starleta u novom provokativnom izdanju!

Popularna starleta Stanija Dobrojević putem društvenih mreža gotovo svakodnevno svoje fanove obraduje nekom novom provokativnom fotkom.
Ovoga puta, ona je na Instagramu objavila fotku na kojoj je možemo videti u veoma izazovnom izdanju, kako pozira u minimalnoj prozirnoj crnoj haljinici.
Kao i uvek, njeni pratioci i virtuelni prijatelji dočekali su i ovu sliku sa oduševljenjem, te su usledili brojni pozitivni komentari.
Inače, Stanija je nedavno dala intervju u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kaže kako je “sebe dobro unovčila” (podsetite se OVDE), a sada je samo nastavila je da radi ono što najbolje ume, a to je poziranje pred objektivom svog mobilnog telefona.
Autor: Life Content
Foto: Instagram
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je ovo Stanija obukla? (FOTO)

Izvor: 24sata, 18.Avg.2014

Starleta Stanija Dobrojević na svom Instagram profilu objavila je još jednu u nizu.. pa, uobičajenih fotografija...S obzirom da je nedavno dala intervju u kome kaže kako je "sebe dobro unovčila", nastavila je da radi ono što najbolje ume, a to je poziranje pred objektivom svog mobilnog telefona,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.