Našoj poznatoj pevačici ODUZETO STARATELJSTVO nad ćerkom: Rekli su mi da otac bolje brine o njoj, nego ja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 18:50

Našoj poznatoj pevačici ODUZETO STARATELJSTVO nad ćerkom: Rekli su mi da otac bolje brine o njoj, nego ja!

Dugo je godina vodila bitku za starateljstvom.

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenkvić Sindi je gostujući u jednoj našoj poznatoj emisiji ispričala zbog čega joj je sud oduzeo starateljstvo nad ćerkom i dodelio ga njenom bivšem suprugu.

Ona je ispričala kako su krenuli problemi u njenom braku i otkrila da joj je najviše smetalo to što je on hteo da uspostavi potpuno kontrolu nad njom.

A post shared by Ika336 (@ivana_stamenkovic_sindi_ika) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Sep 21, 2020 at 8:11am PDT

- Stalno zvanje, stalno je želeo da zna s kim sam, gde sam, ja sam sve to poistovećivala sa ljubavlju, ali to je u stvari način da te odvoji od porodice, od prijatelja, od svega ostalog, da ti je samo on centar pažnje, da samo njemu veruješ - rekla je Sindi.

Sindi je dugo godina vodila bitku sa svojim bivšim mužem za starateljstvo nad ćerkom, međutim, ono je na kraju ipak pripalo njemu, a bivša "Modelsica" je sada ispričala zbog čega je sud doneo takvu odluku.

A post shared by Ika336 (@ivana_stamenkovic_sindi_ika) on Aug 6, 2019 at 9:36am PDT

- Otac bolje zadovoljava potrebe deteta, dete je u tom trenutku bilo sa mnom, on se bolje brine o potrebama deteta nego ja. Veštaci su tako zaključili. Petra je već velika, ima 10 godina, jako smo vezane, sada sve razume i sada je totalno drugačija situacija - ispričala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.