Naslovna novog broja SVETA napravila HAOS u Zadruzi! Kija se gušila u suzama i rekla da veruje ljubavnici: On je đubre, znam da je spreman na sve…

Izvor: Svet, 31.Mar.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna novog broja SVETA napravila HAOS u Zadruzi! Kija se gušila u suzama i rekla da veruje ljubavnici: On je đubre, znam da je spreman na sve…

Danas je u prodaju izašao novi broj vašeg omiljenog tabloida SVET koji je uneo totalnu pometnju u rijalitiju Zadruga!
Kiji je neko dojavio da je ljubavnica Slobodana Radanovića dala veliku ispovest za SVET u kojoj je do detalja opisala kada i gde se vidjala sa pevačem.

On je đubre, znam da je spreman na sve… Više me ništa ne iznenađuje od njega – kroz suze je pričala Kristina.
Pogađa me kada čujem da je neka druga spavala u mom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << krevetu – nastavila je Kija.
Ja znam da sam ja čista, ali ne znam da li je on čist. On je rekao da je kriv za sve, ne zato što tako oseća, nego zato što je uhvaćen u prevari.
NE PROPUSTITE NOVI BROJ SVETA I PROČITAJTE VELIKI INTERVJU SA SLOBINOM LJUBAVNICOM KOJA JE DO DETALJA ISPRIČALA KAKO JE SLOBA VARAO ŽENU SA NJOM!
Kupite SVET! SKANDALOZNA ISPOVEST ljubavnice: SPAVALA SAM SA SLOBOM U KIJINOM KREVETU! Anabelin muž: Majka mog deteta je PROSTITUTKA! Mrkina žena UMIRE SAMA!

SvetPrintscreen
The post Naslovna novog broja SVETA napravila HAOS u Zadruzi! Kija se gušila u suzama i rekla da veruje ljubavnici: On je đubre, znam da je spreman na sve… appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.