Našla se u čudu: Pogledajte kako je Ivan Ivanović napravio problem Mariji Kilibardi

Izvor: Svet, 08.Dec.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našla se u čudu: Pogledajte kako je Ivan Ivanović napravio problem Mariji Kilibardi

Lepa voditeljka Marija Kilibarda ne spada u red sićušnih žena, ali nikako ni u kategoriju “gorostasa” među ženskim življem, međutim, njen kolega, Ivan Ivanović, je svojim šalama uspeo da široj javnosti nametne sliku da Marija ima oko 2 metra i nosi broj 50, mislimo na cipele!
Marija je dobila na svom Instagram profilu pitanje jedne dame, njenog iskrenog fana, gde da pronađe cipele za sebe, verujući da je Marija upućena jer ima velika stopala, ali i da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ako je ikako moguće pokloni par cipela koji više ne želi da nosi…
Kao i uvek fina i učtiva, Kilibarda joj je odgovorila:
“Draga Bisera, u Beogradu možete naći verovatno u svakoj radnji obuću broj 40. Ako ste u blizini, problem je rešen!”
Međutim, sledi nastavak očajne Bisere:
“Ja zaista imam veliku nogu iznad broja 40, nosim broj 45. Zaista bi mi značilo da mi kažete gde uzimate cipele sa velikim specijalnim brojevima, i ako imate viška da mi poklonite. Srdačan pozdrav.”
Marija je shvatila da je njena obožavateljka u zabludi i da misli da je voditeljka u najmanju ruku “Bigfut”, ali je i dalje u finom maniru odgovorila:
“Onda draga Bisera imate problem za koji ja rešenje nemam. Za početak manje verujte Ivanu Ivanoviću”, napisala je Marija.
Dakle, ne verujte Ivanu, Marija je fenomenalno zgodna i lepa i zaista ne nosi 45, već je stala na 40…
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.