Naša zemlja nije na spisku: Rijana kreće na svetsku turneju

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša zemlja nije na spisku: Rijana kreće na svetsku turneju

Potom će uslediti 70 nastupa u gradovima širom Severne Amerike, a potom i Evrope, saopštio je promoter Live Nation. Evropski deo turneje trajaće od juna do augusta 2016, ali naša zemlja nije na spisku, saopšteno je na Rijaninom zvaničnom sajtu.

Cene ulaznica i početak prodaje još nisu poznati, mada je najavljeno da će prednost pri kupovini karata u pretprodaji imati pretplatnici muzičkog striming servisa “Tidal”. Turneja je nazvana po novom albumu 27-godišnje pevačice, koja je izjavila da će novi album biti “antiteza” svega onog što publika od nje očekuje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Naša zemlja nije na spisku: Rijana kreće na svetsku turneju

Izvor: Svet, 24.Nov.2015

Pevačica Rijana najavila je svetsku turneju za sledeću godinu, na kojoj će promovisati svoj novi studijski album “Anti”. Turneja će trajati sedam meseci, a prvi koncert održaće se 26. februara u San Dijegu, u Kaliforniji.. Potom će uslediti 70 nastupa u gradovima širom Severne Amerike, a...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.