Naša pevačica bila je maloletna kada je imala intimni čin sa NASTAVNIKOM - Grč, bez glasa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 18:11

Naša pevačica bila je maloletna kada je imala intimni čin sa NASTAVNIKOM - Grč, bez glasa...

Videla je u njemu svog oca...
Vesna Zmijanac se još kao tinejdžerka upustila u ljubavni odnos sa svojim nastavnikom matematike, koji ju je ostavio, prema njenom priznanju, već posle trećeg intimnog odnosa.
Pevačica je neretko govorila o odrastanju bez oba roditelja. Nakon razvoda, njen otac se vratio u Hrvatsku, a majka je otišla u Austriju da zaradi novac. To je ostavilo veliki posledice na Vesnu, koja je ljubav roditelja tražila u figurama drugih ljudi koji su bili u njenoj blizini. Tako je u svom nastavniku matematike, u kog se do ušiju zaljubila, nesvesno videla oca koji joj je toliko nedostajao. Ubrzo je s njim uplovila u vezu koja nije baš dugo potrajala.
- Kad sam završila osnovnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.