Naš poznati jutjuber izazvao haos na mrežama - Tražio prosjaku na ulici 20 dinara, pogledajte šta je usledilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 11:40

Naš poznati jutjuber izazvao haos na mrežama - Tražio prosjaku na ulici 20 dinara, pogledajte šta je usledilo!

Nema još mnogo empatije među ljudima.

Jutjuber Danilo Badnjar, široj javnosti poznatiji kao Čoda, jednim svojim gestom oduševio je prosjaka na ulici, a kako je kamerom sve zabeležio, društvene mreže su "izgorele" od komentara oduševljenja i podrške.

Čoda je objavio snimak na kojem se vidi kako u centru Beograda, tačnije u ulici Kralja Petra prilazi prosjaku i pita ga ima li nešto sitno da mu da, kako bi mogao sebi da kupi da jede. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prosjak, koji se predstavio kao Dragiša, bez razmišljanja je izvadio 20 dinara i dao jutjuberu, što je oduševilo momka koji je u tom trenutku odlučio da mu da 4.000 dinara.

Jutjuber je potom zagrlio prosjaka, koji nije krio suze zbog njegove velikodušnosti, a upravo taj momenat izazvao je brojne reakcije i emocije kod korisnika mreža koji su ovaj snimak učinili viralnim.

"Skidam ti kapu za ovo", "Bravo", "Ovaj video mora da se doživi", "Rasplaka me", "Živ bio, brate", Svaka ti čast", samo su neki od mnogobrijnih komentara ispod objave.

- Tokom naših najmračnijih trenutaka moramo da se fokusiramo da vidimo svetlo - napisao je Čoda pored snimka.

A post shared by Danilo Coda Badnjar (@choda19a)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutjuber tražio od prosjaka novac, njegova reakcija rasplakala Srbiju VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, na svom Instagram profilu objavio je video koji je ganuo mnoge...Naime, Čoda je od prosnjaka u ulici Kralja Petra u Beogradu tražio 20 dinara, a Dragišinoj reakciji se mnogi nisu nadali..."Jedno pitanje. Da li imate nešto sitno da mi date da nešto pojedem, 20...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.