Napravio me je budalom, a Coka je SAUČENIK Puče prijateljstvo pred kamerama, Marinković uništio Lakića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 22:32

"Napravio me je budalom, a Coka je SAUČENIK" Puče prijateljstvo pred kamerama, Marinković uništio Lakića

Ponovo varniči...

Voditelji Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi su u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" ugostili bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića i njegovu suprugu Jelenu. Njih dvoje su prokomentarisali Nikolu Lakića i njegovo ponašanje, kao i "nož u leđa" koji im je zabio.

- Lakić je rekao da ne vređa žene, pa su onda ljudi koji se bave klipovima na instagramu napravili klip gde se on u drugom rijalitiju maklja sa ženom. Lakić k*kić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ozbljno smeće i loš čovek ispao. Niko me nikad ovako nije napravio budalom. Sve je to hinjski - rekla je Jelena.

Šta misliš što je to uradio? - pitao je Panda.

- Ovo je previše zabavna emisija da bismo pričali o tome. Zamisli koliko smo bili bliski, stavrno smo bili i ja danima govorim da mi je bezveze što njegovu ženu moram da pominjem, ali ona je u svemu tome unutra bila. Tu moramo da se vratimo na priču Ane Ćurčić i Zvezdana kad sam je optužio da je saučesnik u delu, jer kad tvoj muž ide u krivično delo, a ti ga ne zaustaviš, što znači da je Coka saučesnik - dodao je Ivan.

- Nije on iskoristio samo Ivana, iskoristio je i Anu Ćurčić. On je hteo da se pročuje da je imao intimne odnose sa Anom. On je svaki dan kontradiktoran i ima novu priču - nadovezala se Jelena.

- On se nada ulasku Aninom - rekao je Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.