Napravio je scenu jer su ih slikali... Isplivali detalji TAJNOG VIĐANJA Brendona i Orozovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 22:54

"Napravio je scenu jer su ih slikali..." Isplivali detalji TAJNOG VIĐANJA Brendona i Orozovića

Haos u restoranu zbog fotografisanja!

Nakon što je komšija rijaliti zvezde i bivšeg zadrugara Branislava Radonića Brendona otkrio sve o tajnim viđanjima sa njegovim, kako on voli da istakne ,,poduhvatom“ Nikolom Orozovićem, stigla je još jedna dojava koja će sigurno uzburkati javnost.

Naime, Nikola i Brendon su se navodno viđali u jednom prestoničkom restoranu, koji se nalazi u Beton hali, a očevici tog susreta prepričali su kako je sve izgledalo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Brendon i Nikola su skoro svako drugo veče dolazili u jedno restoran u Beton hali. Viđali smo Brendona i ranije ovde, ali u zadnje vreme su njih dvojica počeli sve češće da dolaze i najnormalnije komunicirali. Jedno veče je Brendon napravio scenu, jer ih je gošća restorana slikala sa drugog stola bez da su njih dvojica znali. Brendon je odmah tražio da se fotografija obriše, a potom su ubrzo i otišli. Ne bismo više otkrivali detalja, ali ne vidimo razlog zašto njih dvojica kriju da se ustvari gotive i da večeraju zajedno u javnosti, a ovamo predstavljaju potpuno drugu sliku. Moje mišljenje je da je Brendon jako nepristupačan i nezainteresovan za ljude oko sebe, a Nikola opet željan pažnje i pogleda - navodi izvor koji je prisustvovao tajnim viđanjima Nikole i Brendona.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.