Napravile haos: Milica Pavlović i Ana Kokić zapalile publiku svojim duetom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravile haos: Milica Pavlović i Ana Kokić zapalile publiku svojim duetom! VIDEO

Milica Pavlović na svakom svom nastupu daje maksimum i napravi ludnicu gde god da se pojavi, ali njen poslednji dugo će se pamtiti, i to zbog koleginice Ane Kokić koja joj se pridružila na bini i sa mladom pevačicom izvela duet, koji je izazvao haos u publici.

Popularna pevačica Milica Pavlović imala je nastup u jednom prestoničkom klubu, a onda, na iznenađenje svih, iz publike izvela koleginicu Anu Kokić. Njih dve su zajedno otpevale veliki Milicin hit "Baja papaja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i to uz koreografiju koja je napravila pravi haos i zapalila publiku, posebno muški deo. One su svoje dobro raspoloženje prenele i na prisutne, a snimak njihovog dueta osvanuo je na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte kako to udruženo rade Milica i Ana.

Koooooliko je njima dobro na bini @senoritamilica @anakokicmusic 😂😂😂 ali ni nama fanovima @dusannpetrovic u prvom redu nije lose 😂😂😂 #bajapapaja #milicapavlovic #anakokic

Објава коју дели Jovana Radosavljevic (@jovana_radosavljevic) дана 15. Мар 2017. у 8:04 PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.