Napitak od paradajza i limuna: Skida kilograme, izbacuje toksine!

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napitak od paradajza i limuna: Skida kilograme, izbacuje toksine!

Ako ste do sada isprobali razne napitke da biste skinuli višak kilograma, napitak od paradajza i limuna zasigurno ne može da vam škodi!

Ako želite da se na prirodan način rešite viška kilograma, probajte sa napitkom koji ubrzava metabolizam, obračunava se sa štetnim mastima i eliminiše toksine. Pravi se jednostavno, a namirnice koje ga čine možete da pronađete na svakoj pijaci.

Šoljicu soka od paradajza pomešajte sa decilitrom isceđenog limuna, kašičicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izrendanog đumbira i jednom ljutom papričicom. Izmiksajte sve sastojke i dobili ste zdravi napitak u koji ćete na kraju dodati dve stabljike celera. Da biste uživali u ovom soku, poslužite ga u staklenim čašama i pijte tri puta dnevno između obroka. Obavezno ga držite u frižideru, da se ne bi pokvario.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.