Napet plemenski savet: Ovo su nominovani u Survivoru

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2023, 23:24

Napet plemenski savet: Ovo su nominovani u Survivoru

U Survivoru je održan prvi plemenski savet, otkako su crveni i plavi tim raspušteni, a takmičari počeli da se bore sami za sebe. Plemena će u eliminacionu borbu poslati jednog takmičara, a pobednici u igri za lični imunitet – još po jednog, tako da ćemo ponovo gledati eliminacionu borbu sa ukupno četiri takmičara. „To koga ćete odlučiti da sa sobom vodite do kraja, može biti najbolja ili najgora odluka koju ćete doneti,“ rekao je voditelj pre nego što su takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << krenuli da nominuju takmičare. David, koji je osvojio ogrlicu ličnog imuniteta, kaže da je za igru dao dvesta posto, ali da ovakvu konkurenciju nije osetio do sada. „Ja i dalje vidim konkurenciju u dečkima, ta brzina koju imaju, to me motiviše da dajem sve od sebe,“ rekao je on. Draga je rekla da je moguće da su se danas borili bolje nego kada bi se ranije borili protiv plavih… Prva takmičarka koja je nominovana i odlazi u eliminacionu borbu je Sanja. „U jednu ruku sam očekivala, ali tako igraju kukavice. Prepoznaće se oni koji treba da se prepoznaju, ali nekako uvek imam osećaj da se dobro dobrim vraća, a da karma odradi svoje, ali uvek čini dobro, radi sebe, ne radi drugog,“ rekla je ona. Sa druge strane, crveni tim u duel je poslao Marka. Draga i David potom su direktno u duel poslali još po jednog člana svojih plemena. David je odlučio da to bude Leo, a Draga da to bude Luka. Ko će napustiti Survivor, ostaje da vidimo. Pogledajte kako se veče odvijalo. The post Napet plemenski savet: Ovo su nominovani u Survivoru appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Evo ko je večeras napustio Survivor: Napeta borba, jedan gubitnik

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2023

Draga i David su osvojili ogrlice ličnog imuniteta i sebe osigurali od nominacija za ispadanje iz Survivora. Ipak, svako pleme je, kao i do sada, moralo da pošalje po jednog svog člana u eliminacionu igru. Plavi tim najpre je jednak broj glasova dao Antoniji i Sanji, a potom su glasali samo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.