Napala obožavatelja: Lepa Brena pobesnela na čoveka iz publike i javno ga posramila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 14:53

Napala obožavatelja: Lepa Brena pobesnela na čoveka iz publike i javno ga posramila (VIDEO)

Snimak situacije postao viralan na društvenim mrežama.

Lepa Brena već decenijama vlada muzičkom scenom, a na nastupima i dalje pruža istu količinu energije kao i prvog dana karijere.

Popularna pevačica nikada nije krila količinu ljubavi koju gaji prema svom poslu, ali i pored te činjenice, čini se da ipak postoje situacije koje mogu da je izbace iz takta.

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak sa jednog od Breninih nastupa na kom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je situacija pevačicu potpuno iznenadila.

Folk diva razdragano je pevala i igrala, a u jednom momentu se okrenula prema obožavetelju koji je insistirao da naruči pesmu tako što je naziv iste napisao na svom telefonu koji je zatim usmerio ka pevačici.

- Ne vidim. Držiš telefon dva sata, ali kako očekuješ da ja vidim šta piše na tvom telefonu? Vas deset drži telefon, kako očekuješ to? Pa ne radimo želje, čestitke i pozdrave, radimo, pevamo koncert - vikala je pevačica.

Podsetimo, Brenini nastupi su veoma traženi, a u prilog tome ide i činjenica da je pevačica za samo 24 sata rasprodala koncert u Areni Zagreb. Brena je zatim otkrila da je sledeći koncert u Zagrebu, nakon prvobitnog 6. decembra iduće godine, zakazala za dan kasnije, 7. decembra.

Lepa Brena malo popizdila i napala obozavatelja Ali je Kraljica i dalje

♬ original sound - estradne istine

Srbija Danas/TikTok/estradne.istine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.