Napadnuta novinarka portala Srbija Danas nakon što je Filipu Caru pokazala snimak Aleks i Zvezdana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 09:10

Napadnuta novinarka portala Srbija Danas nakon što je Filipu Caru pokazala snimak Aleks i Zvezdana! (VIDEO)

Otac četvrtoplasiranog takmičara "Zadruge" gnusno vređao našu koleginicu dok je radila svoj posao!

Prethodne noći okončana je šesta sezona rijalitija "Zadruga", a prvo mesto i nagradu od 50.000 evra osvojila je Aleksandra Nikolić.

Četvrtoplasirani je njen verenik Filip Car koji je zajedno sa svojom podrškom i članovima porodice pokazao ogromno nepoštovanje prema pripadnicima sedme sile nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima (detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVDE).

Novinarka portala Srbija Danas pokazala je Caru, po izlasku iz "Zadruge", snimke na kojima su njegova izabranica i Zvedan Slavnić razmenjivali nežnosti.

- Vidi se da poljubac nije usta i da je onako kako je ona meni rekla, da se izmakla... Verujem joj, sto odsto. Nisam zatečen, prvi put se susrećem sa ovim. Evo, sada vam kažem, da je i bio poljubac, naspram onoga šta sam ja radio metar od nje... Da li joj ja mogu suditi za to? Ja kažem da nije bio. Tvrdim svojom glavom. Neću da me nervirate i stresirate. Ja sam radio gore stvari - zbunjeno je odgovarao Filip pred našom kamerom, pa je dodao kada je pogledao i drugi snimak:

- Šta je tu spektakularno na tom klipu? Ja sam u tom trenutku bio sa drugom ženom.

Otac četvrtoplasiranog takmičara "Zadruge 6", Franjo Car, prišao je sinu dok je davao izjavu novinarskim ekipama i izvređao našu novinarku, nazivajući je 'kozom'.

Gospodin Car očito je zaboravio da njegov naslednik postoji zahvaljujući radu sedme sile, te da je na taj način i postigao dosadašnji uspeh u rijalitiju, jer u suprotnom za njega se ne bi znalo dalje od Crikvenice.

- Malo on to lično prihvata zato što mi turpijate mozak nakon osam meseci. Pokušavate da me odvojite od nečega što ja volim. Nikad vas nisam odbijao, deo sam javnog mnjenja i dužan sam da se sa vama objasnim - pokušavao je da opravda oca Filip Car pred našim kamerama, a zatim prekinuo intervju.

Snimak incidenta pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.