Naočigled PRODUKCIJE vrele strasti: Nisu marili za kamere, NOVI PAR Elite brinuo samo za dodire

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 11:13

Naočigled PRODUKCIJE vrele strasti: Nisu marili za kamere, NOVI PAR "Elite" brinuo samo za dodire

Zaboravili da ih neko gleda.

Žurka utorkom, kao tradicija u "Zadruzi", kasnije u "Eliti", događaj je koji uvek iznedri situacije koje će se prepričavati u toku nedelje.

Pored Lakića i Poršeline, koji su možda započeli nešto novo, počeli i još neki...

Jovana Cvijanović i Luka Majčica su sinoć, tokom žurke, napokon ozvaničili vezu, a Jovana se našalila na taj račun, pa je prokomentarisala da će njihova ljubav trajati, dokle god nju drži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "magija".

Otišli su zajedno u Rajski vrt, pa se poljubili, a potom odigrali vreli ples i nastavili da uživaju u ostatku večeri, dok im je društvo pravila Jovanina najbolja drugarica u kući, Maja Marinković.

Nismo sigurni da li će priznati ovu vezu i danas, kada popusti dejstvo alkohola, s obzirom da je Cvijanovićeva već u zoru otišla kod Luke Rajačića, pa krenula da mu se udvara, a on joj je dao šut-kartu. Podsetimo, Maja i Luka su ovonedeljni potrčci, a nismo sigurni kako bi Maja reagovala na ovaj Jovanin potez:

- Pa, hajde možemo malo da se po'vatamo u Rajskom vrtu, hoćeš da me poljubiš? - rekla je Jovana.

- Ja sam oduvek gajio neke emocije prema njoj, jedva sam čekao da dobijemo krevete jedno do drugog - rekao je Majčica.

- Planiramo da putujemo širom sveta kad se ovo završi, ići ćemo na primorje malo u Hrvatsku. Drvo, je l' mi lepa, reci mi molim te? Jako je objektivna, komunikativna i nema dlake na jeziku, bolje devojka koja je malo prošla u životu nego neka mutava - rekao je Majčica.

- Mi smo se već ljubili, evo sad ćemo opet. Bitno da smo mi ušli u vezu i da smo završili tu tenziju između nas. Nema sad sa drugima ništa, biću dobra - rekla je Jovana.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.