Nakon vesti o raskidu, Aglaja zbunila i svoje i Bikovićeve fanove!

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon vesti o raskidu, Aglaja zbunila i svoje i Bikovićeve fanove!

Miloš Biković javno potvrdio vesti o raskidu, a zatim je Aglaja zbunila i svoje i Bikovićeve fanove jednom objavom.

Popularni glumački par Miloš Biković i Aglaja Tarasova javno su potvrdili vesti o raskidu, a potom je lepa ruskinja uradila nešto što je sve zbunilo. Aglaja je na društvenim mrežama, baš kao i Biković, objavila da je njihovoj ljubavi došao kraj, pa onda podelila fotografije sa Milošem na kojima deluju više nego zaljubljeno i srećno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Fanovi ovog glumačkog para su zbunjeno komentarisali. Jedni su mišljenja da je u pitanju stara fotografija, dok drugi žele da veruju kako će pasti pomirenje.

Podsetimo se, ovako je Miloš Biković, objavio vest o raskidu sa lepom glumicom:

"Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.