Nakon vesti da ga je Dušica prijavila za navodno NASILJE nad detetom, oglasio se voditeljkin BIVŠI MUŽ

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 16:31

Nakon vesti da ga je Dušica prijavila za navodno NASILJE nad detetom, oglasio se voditeljkin BIVŠI MUŽ

"Nikada nisam podržavao niti primenjivao nasilje."

Nakon vesti da je voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević prijavila bivšeg muža Aleksandra Miljuša za navodno nasilje u porodici i navodno maltretiranje sina Ognjena, oglasio se producent.

Miljuš tvrdi da svoju decu nikada nije vaspitavao batinama i da nikada nije primenjivao nasilje, ali da je normalno da je kao i svaki roditelj pravio greške.

- Nikada se nisam obraćao medijima iako se bavim srodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslom i izuzetno mi je neprijatno što sam sada, nažalost primoran da reagujem povodom tekstova u kojima je navedeno da sam vršio nasilje nad svojim maloletnim sinom Ognjenom – rekao je Miljuš.

On navodi da je uloga roditelja jako teška, pogotovu kada su razvedeni, jer se svakodnevno susreću sa izazovima koje same po sebi donosi odrastanje deteta.

- Svi mi koji smo roditelji, a naročito razvedeni, svakodnevno se suočavamo sa raznim izazovima koje donosi odrastanje naše dece, posebno tokom perioda puberteta. Nažalost, jedna takva situacija dobila je razmere, u pravnom smislu kao i medijskom, koje ničim nisu opravdane. Iskreno, želim da verujem da je sve ovo jedan veliki nesporazum, jer ja nikada u svom životu nisam zlostavljao svoju decu, niti sam ikada podigao ruku na njih - rekao je Miljuš.

Dušičin bivši muž ističe da je kao roditelj možda pravio puno grešaka u vaspitanju svoje dece i verovatno nekada povisio ton, ali nikada nije ugrozio njihovo psihičko i fizičko zdravlje.

- Otac sam koji nikada nije podržavao ni primenjivao takve vaspitne mere. Kao i svaki čovek, kao i svaki roditelj, sigurno je da sam napravio mnoge greške u vaspitanju svoje dece, povisio ton mnogo puta, ali nikada ne bih ugrozio njihovo psihičko ili fizičko zdravlje. Zamoliću sve medije u Srbiji da nam dozvole da dostojanstveno rešimo ovu situaciju koja je nastala kao jaz u komunikaciji jedne porodice, te vas molim da poštedite spominjanje imena Dušicine i moje dece koja nisu medijske ličnosti i ta vrsta pažnje im nije potrebna - izjavio je producent.

Podsetimo, Dušica i Aleksandar godinama su u procesu razvoda, a dogovor oko starateljstva nad decom još uvek nisu postigli. Deca žive sa voditeljkom, a oca viđaju kada god požele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.