Nakon tvrdnji da je Veljko PREVARIO Seku, te napravio dete dadilji, oglasila se Aleksićeva: Sram vas bilo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 16:29

Nakon tvrdnji da je Veljko PREVARIO Seku, te napravio dete dadilji, oglasila se Aleksićeva: "Sram vas bilo..."

Pevačica nije želela da ćuti.

Nakon tvrdnji koje su počele da kruže društvenim mrežama da je supruge Seke AleksićVeljko Piljikić prevario pevačicu i dadilji napravio dete, oglasila se Aleksićeva.

Korisnik Tvitera podelio je status u kom je napisao sledeće: "Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu".

Seka se oglasila i burno reagovala, na, kako ona tvrdi, čiste i zle izmišljotine te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << demantovala navode kako bi zaštitila svoju porodicu.

Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče - rekla je Seka za "Blic".

Ali Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji a ona glumi porodičnu idilu

— dedalaki (@dedalaki1) January 31, 2024

Inače, Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Njih dvoje žive bračnu idilu u Staroj Pazovi gde su izgradili dom izu snova.

Seka je, naime, sebi i svojoj porodici izgradila dom daleko od gradske buke. Za njenu kuću mnogi kažu da liči na dvorac, a nalazi se usred njive.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.