Nakon što su Viktoru Saviću odsekli glavu u “Senkama nad Balkanom” njegova devojka poručila: OVO BIH I JA RADO URADILA! (foto)

Izvor: Svet, 30.Okt.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što su Viktoru Saviću odsekli glavu u “Senkama nad Balkanom” njegova devojka poručila: OVO BIH I JA RADO URADILA! (foto)

U spektakularnoj seriji “Senke nad Balkanom” koju svake nedelje uveče na RTS-u gleda preko dva miliona ljudi druga epizoda završila se tako što je Nevenu, mladom fotografu i zavisniku od narkotika kog tumači Viktor Savić, odsečena glava.

Njegova devojka Teodora Miljković, pored koje se skrasio i sa kojom uživa u stabilnoj vezi skoro dve godine, na svoj Instagram nalog postavila je fotku Viktorove “odsečene glave” i napisala “Tako bih te i ja nekad…”
Verujemo da Teodori nije bilo lako da ukroti takvog plejboja, pa možemo i da je razumemo.
SvetInstagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.