Nakon što je učinila BEZUMNU stvar u dvorištu - Obezbeđenje hitno reagovalo: Čuju se vređanje i povici

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 12:37

Nakon što je učinila BEZUMNU stvar u dvorištu - Obezbeđenje hitno reagovalo: Čuju se vređanje i povici

Prvi par Elite ne prestaje danima da se svađa, njihov haotičan odnos kulminirao je u ranim jutarnjim satima.

Učesnici rijaliti programa "Elita", Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, ponovo su u centru pažnje zbog svog turbulentnog odnosa koji je kulminirao sukobom pred kamerama. Naime, njih dvoje su nastavili svoju žestoku raspravu, koja je započela još tokom prethodne noći.

Naime, sukob je eskalirao kada je Terza optužio Milicu da stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spominje i vređa njegovu majku, na šta mu je ona odgovorila da nema nameru da prestane sa uvredama. Ova neobična izmena uvreda kulminirala je u ozbiljan okršaj, koji je za posledicu imao reakciju obezbeđenja.

- Spominješ mi stalno majku i vređaš je. Više te neću uzimati u usta - kazao je Terza.

- Ja tebe hoću. Imam i nameru da te vređam - kazala je Milica.

- Samo tako nastavi. Ti me ne zanimaš - kazao je Terza.

- Daleko bilo. Što sam ja tebe ikada sreo, samo da mi je znati - kazao je Terza.

- Juče si rekao da ćeš se obesiti bez mene, sram da te bude i stid. Sram bilo tebe i tvoju porodicu jer su te tako vaspitali - kazala je Milica.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da su Milica Veličković i Borislav Terzić Terza u središtu pažnje zbog svojih sukoba, a nerertko zbog njih dvoje moraju reaguju pripadnici obezbeđenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.