Nakon što je porodica Dragojević napadnuta da skrnavi Božić, oglasila se Dejanova devojka i svima zapušila usta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 09:59

Nakon što je porodica Dragojević napadnuta da skrnavi Božić, oglasila se Dejanova devojka i svima zapušila usta!

Glavna tema tokom jučerašnjeg dana.

Pripadnici pravoslavne veroispovesti juče su proslavili najradosniji hrišćanski praznik, Božić. Način na koji je porodica Dragojević proslavila rođenje Isusovo privukao je ogromnu pažnju na mrežama, a mnogi su ih osudili da skrnave Božić, zbog čega, pogledajte OVDE.

Osim što je domaću javnost zanimalo da li će Dejan proslavljati Božić sa porodicom, budući da je tek nedavno objavio da je prešao u islam. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

S druge strane, bilo je i onih koji su se pitali da li njegova devojka Jovana proslavlja ovaj praznik, jer se o njoj generalno jako malo zna.

- Mir Božiji, Hristos se rodi - napisala je u objavi devojka Dejana Dragojevića i razrešila bilo kakve sumnje.

Podsetimo, Jovana je u jednom snimku sa Dragojevićem i sama odgovarala na pitanja o njihovoj vezi, pa se dotakla i teme venčanja i vere.

- Mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli kao i ja njega, kad se desi, desiće se - rekla je Jovana, pa otkrila da li bi promenila veru zbog svog partnera.

- Nisam prešla u Islam, da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vere. To što je on prešao ne znači da moram i ja - poručila je Jovana tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.