Nakon što je objavljeno ko je nova voditeljka, saopšteno i PRVO IME učesnika Zadruge 7 - Elita!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 16:54

Nakon što je objavljeno ko je nova voditeljka, saopšteno i PRVO IME učesnika "Zadruge 7 - Elita"!

Uzbuđenje raste.

Pink televizija danas je zvanično saopštila da će nova voditeljka "Zadruge" biti, za sada anonimna devojka, Maša Mihailović (21), a spekuliše se da će ona zameniti Marka Đedovića.

Kako je naš portal ekskluzivno saznao, Miljana Kulić je prva poznata učesnica "Zadruge 7 - Elita", a po svemu sudeći, u Beloj kući će se pojaviti i veteran svih rijalitija na ovim prostorima - Lepi Mića.

-“Zadruga 7“ je meni novost, to je psihološka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra na nivou svađa i rasprava. “Zadruga“ je brend koji od nas pravi brend, a ne mi od nje. Uđu anonimci, koji postaju slavni, a na kraju i bogati. Ne znam ko ulazi, najavljena je ozbiljna priča sto sam čuo, ali na nama je kako ćemo sve to da izguramo, kakvi će biti zadaci i koliko će sve to da. Treba nešto novo, a ne samo crni sto - rekao je Mića za “Super TV“ i otkrio da će biti učesnik nove sezone.

- Razmišljao sam dugo, ali sve su prilike da ću da uđem. Neko sam ko pali i gasi svetla, jedna vrsta domaćina Mnogi kažu da sam neko ko je za produkciju, ali ja sam neko ko je spona između produkcije i igrača. Kada vidim da se pogube u nekim stvarima, ja sam tu da im kažem kao otac kako treba nešto da rade. To je za dobrobit svega i produkcije i nas i gledalaca. Moj zadatak je tamo veoma težak, ali niko me nije terao.

Ono što je posebno šokantno, jeste Mićino priznanje da će nakon sedme sezone, zauvek završiti sa učešćem u rijalitijima.

- Ovo je moja jedanaesta sezona rijalitija, bez “Zadruge“ ne znam kako bih. Izašao sam dan pre, svi mi kažu da im je sve falilo bez mene. Ovo će biti moj kraj, “Zadruga 7“ ulazim, a posle toga, novi rijaliti ne, želim još ovo da ispoštujem. Glupo bi bilo da ne uđem. Za godinu dana ću u penziju, dovoljno od mene što se tiče javnog života. Žao mi je samo što sam pevanje prekinuo - rekao je Mića za "Blic".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.