Nakon sto je Vojaž iskulirao Breskvicu i podrzao Teya Doru na PZE, Anđela ga NEVIĐENO SPUSTILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 00:02

Nakon sto je Vojaž iskulirao Breskvicu i podrzao Teya Doru na PZE, Anđela ga NEVIĐENO SPUSTILA

Svesno ili nesvesno, nije mu ostala dužna.

Približila nam se premijera "Ceca show"-a, novog formata koji vodi jedna od najpopularnijih baklanskih pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, koja je odlučila da ugosti trenutno dve najaktuelnije devojke na našoj muzičkoj sceni - Anđelu Ignjatović Breskvicu i Teya Doru.

Devojke su govorile o mnogim aktuelnim temama, a jedan isečak iz najave, već uveliko je postao viralan, a reč je o Breskvičinom odgovoru na temu "Vojaž".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ceca je u setu brzih pitanja odlučila da devojke "presliša" i tako ih malo bolje približi publici. No, jedno pitanje je bilo izrazito škakljive prirode.

- Da li ste ikada bile sa muzičarem u vezi? - glasilo je pitanje, a Breskvičin odgovor je bio odričan, što je Cecu začudilo.

- A šta je Vojaž? - hitro je upitala Ražnatovićeva.

- Jao da - odgovorila je Anđela, hvatajući se za glavu i smeškajući se.

Da li je ovo bio način na koji je Breskva "spustila" Vojaža nakon što je javno podržao Teya Doru na "PZE 24", ne možemo da tvrdimo ali možemo povezati. Gde ima dima, ima i vatre, zar ne?

Ceki ugostila Breskvu i Ramondu pic.twitter.com/piKR5Tk3C0

— pensador (@sakriosamime) March 7, 2024

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.