Nakon što je PSU SELA NA GLAVU, razotkrivene Aneline namere: Po izlasku iz Elite, tvrde da će ovim UNIŠTITI Janjuša

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 17:14

Nakon što je PSU SELA NA GLAVU, razotkrivene Aneline namere: Po izlasku iz Elite, tvrde da će ovim UNIŠTITI Janjuša

Nije pošteđena ni najmanje kada je u pitanju komentarisanje od strane ukućana.

Učesnica Elite Maja Marinković iznervirala se jer je primetila da je Aneli Ahmić ignorisala Marka Janjuševića Janjuša dok su se razbuđivali, pa je rekla da bi mu ona napolju samo uništila život jer bi od njega napravila muškarca koji bi izgubio svoje ja. Maja kaže da je Aneli nervozna iz nepoznatog razloga, pa tako širi neraspoloženje svima oko sebe.

- Aneli mi je postala toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosadna da nemam reči! Malopre kad sam prolazila, Janjuš je nešto pita, a ona mu odgovara preko one stvari. Stavila je ruke na lice i pravi se da ga ne čuje. Ne znam šta je sa tom ženom! Ona bi njemu uništila život napolju! U to sam sigurna, jer bi on sebe izgubio u želji da njoj udovolji, a ne može. Ne vraća mu ni pet posto dobrote koju on ima prema njoj, a to se vidi iz aviona - rekla je ona.

Pre Majine konstatacije, Aneli je zgrozila javnost time što je bila nemarna prema psu, kog je maltene

 Aneli je menjala posteljinu, ali joj je pas Vesna u tome pravila probleme jer nije želela da se skloni s kreveta. Kad je Aneli poželela da je izbaci napolje, Vesna je urinirala po njenim rukama što je nju dodatno iznerviralo.

Međutim, to nije sve. Juče su Aneli i Janjuš odmarali na garnituri u Beloj kući, kada je Aneli poželela da ustane, pa zadnjicom sela Vesni na glavu, što je mnoge u trenutku zabrinulo. Aneli se odmah okrenula na drugu stranu i pomazila Vesnu po glavi, ali ovaj snimak uznemirio je korisnike društvenih mreža, koji su neprestano komentarisali ponašanje Ahmićeve.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.