Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je Kija PROZVALA Lunu zbog spota koji je snimila, blogerka joj uputila TEŠKE REČI! (FOTO)

Kija Kockar se osvrnula na spot koji je modna blogerka promovisala za pesmu Mirka Gavrića “Na tri metra”, a o njenom ponovnom učešću u šou u Šimanovcima je rekla da joj je “drago što je konačno shvatila gde joj je mesto”. Pošto Đoganijeva, nikom ne ostaje dužna, tako je bilo i ovoga puta. Ona se The post Nakon što je Kija PROZVALA Lunu zbog spota koji je snimila, blogerka joj uputila TEŠKE REČI! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MALI ČOVEČE S VELIKIM KOMPLEKSIMA: Nakon što je Kija PROZVALA Lunu zbog spota koji je snimila, blogerka joj uputila TEŠKE REČI! (FOTO)

Izvor: Press, 23.Avg.2018, 10:14

Nakon gostovanja Lune Đogni u emisiji povodom ulaska u Zadrugu 2, oglasila se Kristina Kija Kockar . Pošto Đoganijeva, nikom ne ostaje dužna, tako je bilo i ovoga puta. Ona se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.