Nakon što je Đedović razotkrio njenu TAKTIKU sa Majom, oglasila se Stanija: Narod SE SMEJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 23:14

Nakon što je Đedović razotkrio njenu TAKTIKU sa Majom, oglasila se Stanija: "Narod SE SMEJE..."

Stanija je ušla u rijaliti kako bi podelila paketiće, a onda je došlo do pometnje u kojoj je Đedović brutalno osudio Dobrojevićevu, na šta se ona kratko i jasno oglasila.

Stanija Dobrojević je prilikom ulaska u Belu kuću odmah zaratila sa Aneli Ahmić, ali je to bilo kratkog daha.

Dobrojevićeva je ušla u žestok verbalni klinč sa Žanom Omniom Đorđević, u čijem sukobu su pljuštale teške reči i uvrede.

S obzirom na to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Stanija pružila javno i pred svima podršku Maji Marinković, te i sa njom porazgovarala na doku, Marinkovićeva je u razgovoru sa Markom Đedovićem istakla da joj je Stanija na njeno pitanje o Filipu Caru, rekla da je on raskinuo sa trudnom Aleks Nikolić.

To se Đedoviću učinilo kao da Stanija, kako on kaže, hoće da natera Marinkovićevu na nešto što, kako on kaže, ne treba.

Dobrojevićeva je na samom početku intervjua za domaće medije istakla da je napravila opštu pometnju, iako joj to nije bila namera, ali i da, kako kaže, je došla u miru kako bi podelila paketiće.

- Vidim da sam mojom pojavom u Beloj kući napravila opštu pometnju, a to mi nije bila namera. Došla sam u miru da im podelim paketiće, međutim pojedine sam totalno poremetila! - rekla nam je Stanija na samom početku, a onda smo je upitali kako komentariše reči koje Marko Đedović izgovara na njen račun, na šta je ona rekla:

Mislila sam da je Đedović inteligentniji, ali je glup kao noć! Napravila sam mu kašu od mozga! Toliko se prosipa i blamira u svojim teorijama da mu se narod smeje! Propao je kao voditelj prošle sezone a ove i kao učesnik, što se njegovih komentara tiče pao je na level rame uz rame sa Lepim Mićom. Zloba i pogan jezik, ništa više o toga. A Maji sam rekla da ne pominje Cara i da se mane te priče, međutim sve su izokrenuli - istakla je rijaliti zvezda, Stanija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.