Nakon što je Bora pomenuo, BIVŠA ZADRUGARKA SE OGLASILA I PORUČILA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je Bora pomenuo, BIVŠA ZADRUGARKA SE OGLASILA I PORUČILA OVO!

Nije mogla da prećuti, a imala je i poruku za pojedine zadrugare koji su je zaboravili.

Bora Santana i Milica Kemez, iako deluju kao da su u velikoj ljubavi, često imaju nesuglasice i među njima dolazi do svađe zbog neslaganja u stavovima. Tokom tih svađa padnu teške reči, a sinoć je Bora rekao kako je Milica lezbijka, te da je Suzana Ćubela, bivša zadrugarka, bila u pravu.

Podsetimo, Suzana i Milica su bile bliske u Zadruzi, a Kemezova je tvrdila da ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne oseća prema njoj. Zbog svega što se izdešavalo, mi smo kontaktirali Suzanu da nam prokomentariše ovu priču.

- Drago mi je da me se moj drug Bora setio, za razliku od ostalih koji me se nikad ne sete i ne spomenu, niti su se javili kada su izašli... A što se tiče Milice, mislim da sam bila jasna dok sam bila unutra ko je ona i da ja nikad ne lažem. Za razliku od nje koja je Bori sad priznala da je spavala sa devojkom, dok je tvrdila suprotno i gazila mene dok se vodila ta tema - rekla nam je Suzana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.