Nakon skandala opet zajedno! Mina Kostić oprostila bivšem dečku koga je prijavila za nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:33

Nakon skandala opet zajedno! Mina Kostić oprostila bivšem dečku koga je prijavila za nasilje

Poznata pevačica viđena kako se zaljubljeno šeta komšilukom sa Nikolom Srećkovićem koga je, prethodno, prijavila policiji zbog teškog uznemiravanja.

Iako je Mina Kostić bila primorana da potraži zaštitu nadležnih organa, nakon što joj je tadašnji partner, Nikola Srećković, slao poruke preteće prirode i pravio ljubomorne scene, pa ga je, zbog njegovog stalnog uznemiravanja, 17. januara čak i prijavila policiji, kako piše "Kurir", izgleda, oprostila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njene komšije to potvrđuju, rekavši da su je, u proteklih par dana, više puta sreli sa Nikolom.

- Istina je da se Mina pomirila s Nikolom. Mi nismo mogli da verujemo da je posle onakvog skandala s njim, ona prešla preko svega. Šta je u njenoj glavi, to samo ona zna. Dolazio je kod nje u stan nekoliko puta od prošle nedelje, a zajedno su nekoliko puta bili i u šetnji tu u obližnjim Šumicama. On ju je grlio dok su šetali, komšinica reče i da su se poljubili. Mislim da se još nije definitivno preselio kod nje, ali i to će se desiti sigurno. Za sada je mirna situacija, ali poznavajući njih, ko zna koliko će ta "idila" potrajati. Taman se malo smirila situacija u zgradi, a sad ćemo videti šta će se dešavati dalje. Da li su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa ga ja molila da joj oprosti što ga je prijavila policiji ili je on shvatio da je bio previše ljubomoran, ne znam, ali definitivno je da su svojoj vezi dali novu šansu - otkrio je komšija poznate pevačice

Takođe par je viđen zajedno i u restoranu u kojem je bilo veče posvećeno Džeju Ramadanovkom, gde je pevačica nastupala. Njih dvoje su sedeli zajedno za stolom, jedno pored drugog.

U jednom trenutku Mina je ustala i pevala baladu za baladom, posvećujući ih, čini se, svom 19 godina mlađem dečku, pa je čak i, uz pesmu kolege Osmana Hadžića "Ti mene ne voliš", rukom pokazala na Nikolu dok je pevala "Odem li, uvenuću, ostanem li, poludeću".

Srbija Danas/ Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.