Nakon saznanja da joj muž ima ljubavnicu, naša pevačica je uradila neverovatnu stvar

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2024, 11:06

Nakon saznanja da joj muž ima ljubavnicu, naša pevačica je uradila neverovatnu stvar

Legenda domaće estrade, Nada Obrić, već više od pet decenija osvaja srca publike svojim neponovljivim glasom i šarmom. Međutim, iza svetla reflektora krije se priča o njenoj neumornoj borbi s teškom bolešću. Nada, ipak, nikada nije dozvolila da je tama obuzme, već je njen pozitivan duh uvek bio jači.
Pre izvesnog vremena, gostujući u emisiji "Magazin in", Nada je svojom duhovitošću i hrabrošću osvojila srca mnogih. Na šaljiv način, opisala je situaciju kada je saznala za neverstvo svog bivšeg supruga. Njena reakcija na taj događaj bila je prava lekcija iz životne mudrosti i humora.
"Zaljubio se on, a mi smo zvanično još u braku. I sad dolazi on kući mrtav nervozan, a ja sve znam. I ja njemu...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.