Nakon saznanja da je TRUDNA rijaliti takmičarka odlučila da RODI BEBU - otac deteta na mukama pred kamerama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 08:37

Nakon saznanja da je TRUDNA rijaliti takmičarka odlučila da RODI BEBU - otac deteta na mukama pred kamerama

Nije mogao da očekuje da će ovako nešto da se desi u rijalitiju, odmah je prišao potencijalnoj majci i poželeo sa njom da popriča.

Dolazak bebe na sve je uvek lepa vest, ali ne i kad je neplanirana. To se najbolje videlo nakon što se završila emisija "Gledanje snimaka" kadaje Radomirović Darjan došao kod Snežene Jovičić i pitao je šta će da radi ako sazna da je trudna.

Nesumnjivo da će Milan Milošević, ako postoji istine u ovim nagađanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo doći sa trudničkim testom da sve to proveri.

- Šta ćeš da radiš ako si trudna - pitao je Darijan.

- Kako možeš da me pitaš to?! Sigurno se neću otarasiti deteta, logično je da ću da rodim dete - rekla je Sneža.

- Bio sam ljubomoran i psihički loše. Mogli smo normalno da popričamo, žao mi je što patiš, proći će - rekao je Darijan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.